Eveline Celebrities Eyeliner - recenzija

9/29/2014


Bok!!
Danas Vam donosim recenziju odličnog, a i povoljnog eyelinera!!! Radi se o Eveline kozmetici, dostupnoj u Kozmo drogerijama. Dugo sam imala želju uključiti u svoju make up rutinu i winged eyeliner , ali iz razloga



što sam tek počinjala sa time, a i možda mi se ne bi svidio završni look, nisam htjela kupiti ništa preskupo, pa je odluka pala na ovaj!!! I moram reći da nisam pogriješila!!

Proizvod dolazi u malenoj crnoj plastičnoj ambalaži sa zlatnim čepom! Čep mi se posebno sviđa jer jako lijepo sjeda u ruku, i omogućava precizno nanošenje.
Kist je tanak, ali ne pretanak, dovoljno je savitljiv i stvarno lijepo surađuje dok pokušavam napraviti liniju na kapku. Ono što mi se isto jako sviđa je to što je dovoljno tanak da se napravi jako tanka linija, a opet se može napraviti i debela linija, po želji. To mi je bitno, zato što eyeliner volim nositi i po danu i za izlaske, a za po danu mi je nekako primjerenija tanja linija.

Dostupan je u dvije boje: crna i bronze, koja je ustvari tamno smeđa. Tu nijansu ja imam, i vidjet ćete da kad se posuši da više djeluje kao neka malo manje intenzivna crna boja. Suši se u mat finiš.



U samoj ambalaži ( tamo gdje se tekućina nalazi ) je nekakva kuglica koja je tu kako bi spriječila eyeliner da se posuši. Vjerojatno isti sistem kao i kod lakova za nokte.
Trajnost eyelinera je normalna, nije vodootporan, ali se sigurno neće preslikavati niti nakupljati u pregibu oka. Kad se posuši tu i ostaje dok ga se ne skine.

Ja sam jako zadovoljna ovim proizvodom, i definitivno ću potražiti i crnu nijansu, posebice sad jer je trenutno na akciji u Kozmu za svega 19,90 kn!!! Mislim da bolje od toga ne može! Redovna cijena mu je oko 25 kuna.

Jeste li već isprobale Eveline Celebrities Eyelinere? Kako vam se čini? Koje vi eyelinere koristite?


You Might Also Like

2 comments

  1. Odličan tuš! Ja sam nedavno svoj potrošila, stvarno je dobar :).

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram