Essence Come to town LE - rumenila / prvi dojam

11/22/2014

Danas vam donosim prvi dojam Essencovih rumenila iz LE Come to town koja je upravo sada dostupna u Mulleru!! Ne bih ovo nazvala recenzijom, jer su kupljeni jučer i jer se nisam imala vremena poigrati sa njima. Zašto onda pišem ovaj post?
Zato što znam kakva je inače pomama za LE kolekcijama, i da se razgrabe u roku odmah.. Ambalaža je plastična i izgledom (samo izgledom) podsjeća na Catrice pakiranja, ali ovdje se ipak radi o puno tanjoj i jeftinijoj plastici. No, to stvarno ne zamjeram jer je unutra 6 grama proizvoda kojeg čete platiti samo 19,90 kuna!! Stvarno me je iznenadila ta gramaža jer posljednje rumenilo iz LE koje sam ja kupila je imalo 3,5 grama proizvoda (LE Cookies and cream). Rumenila su zaštičena ljepljivom trakicom, pa nema straha od znatiželjnih prstića!!

Radi se o kremastim rumenilima, što se i ne vidi baš sa ove gornje slike. Moram vam priznati da sam u trgovini bila baš zbunjena, jer se izgledom jako razlikuju od standardnih kremastih rumenila koja su inače dostupna u drogerijama. Naravno, testera nije bilo!! Ali, s obzirom da je cijena stvarno smiješna, kupila sam obje nijanse.
Nijanse u sebi nemaju šljokice ni shimmera, a na koži su skroz mat. Osjećaj na prstu, pri swatchanju je bio kao da swatcham neki lagani balzam, dosta je sklizavo. Miris je jedva primjeta!!
01 Is that you Santa?




Iako nijanse izgledaju stvarno zastrašujuće, i in your face, na swatchu ćete vidjeti da to ustvari stvarno nije tako!! Na gornjoj slici sam par puta prolazila prstom po rumenilo da bih dobila ovu boju na prstu. Ne želim reći da su loše pigmentirana, već da sa ovim rumenilima stvarno nema straha da ćete izgledati kao klaun.

A tu je i swatch na ruci, nanesen nekoliko puta i izblendan! Tu se najbolje vidi kakav efekt daju ova rumenila, a to je upravo onaj koji sve volimo (bila sam vani na hladnoći i malo se zarumenila od zime :D)








Rumenila su jako, ali jako mekana. Dok sam slikala drugu nijansu, slučajno sam prislonila fotić na ovu crvenkastu i napravila se udubina. Tu mekoću sam primjetila i pri samom dodirivanju proizvoda, jer mislim da sam pritisnula prstom prejako da bih imala rupu u sredini rumenila :D.

Obratite pažnju na ljubičastu nijansu rumenila, već postoji udubina a proizvod je samo swatchan - e toliko je mekano. Kao neki jako gusti mousse.

02 Wrapped in pink
02 Wrapped in pink - ne bih baš rekla da je to pink nijansa, meni više vuće na rozo - ljubičastu,  boju fuksije. Na koži ne izgleda ni pribiližno tako intenzivno što ćete i vidjeti dolje na slici. Ovu nijansu sam izabrala jer nemam ništa slično u svojoj kolekciji.

Swatch na ruci i izblendan!!


To je sve! Nadam se da sam vas zainteresirala za ova rumenila!! Ovakav proizvod mislim da Essence nikad nije imao u svojoj ponudi!!

Jeste li već kupile ova rumenila? Volite li kupovati proizvode iz Limited Edition kolekcija?

You Might Also Like

14 comments

  1. Odličan post :) rumenila djeluju fino pigmentirana, samo me malo brine ta mousse konzistencija.. nadam se da se ne troše brzo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako se troše brzo, biti će to prva rumenila koja sam potrošila u životu :D.. Ja se nadam da se ne kvare brzo, jer sam baš ovih dana jedno kremasto morala baciti u koš, jer je počelo užasno smrditi.

      Delete
  2. Prekrasna su, djeluju jako jako dobra, a da ne govorim da obožavam kremasta rumenila :)

    ReplyDelete
  3. Izgledaju baš divno. Meni se jako sviđaju i soo glow cream to powder, tako da je ovo vjerojatno vrlo slično. mislim da ću morati nabaviti koji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne mogu ti ih usporediti sa soo glow hajlajterima, jer moj Muller još nije dobio novitete, ali i meni se sviđaju i planiram nabaviti onaj rozi :)
      A rumenila su na licu mat.

      Delete
  4. izgledaju lijepo stvarno,, pogotovo Is that you Santa? :)
    pogotovo mi se dopada cijena i to što su matt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6 grama rumenila za 20 kuna!! Pa ne isplati ih se ne kupiti :D :D tak ja to sebi objašnjavam kad kupujem ;)

      Delete
  5. Wrapped in pink je totalno moja boja :D
    moram pogledati ima li ih još u Mullerima :D

    ReplyDelete
  6. Obožavam kremasta rumenila :)
    nadam se da ću ih uhvatiti :)

    ReplyDelete
  7. prekrasna su mi oba. steta sto ih kod nas nema :( preko hladnijeg dijela godine volim kremasta rumenila, suhi su mi obrazi pa kremasta puno ljepse izgledaju na meni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno kupim Essence LE rumenila, naravno ako mi se sviđaju! A konkretno ovi su odlične kvalitete, lijepo se blendaju i na meni traju dok ne skinem šminku. Ja ih još dodatno osiguram sa klasičnim rumenilom :)
      Puno ti hvala na komentaru :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram