Maybelline Dream Sun bronzer / 02 Golden

8/16/2017


Prije nekoliko mjeseci sam u svoju rutinu počela uvoditi bronzere i proizvode za konturiranje. Da ste me pitale prije četiri mjeseca koliko bronzera imam, rekla bih jedan i taj mi je previše. Koristila sam ga i za konturiranje kada mi se nije dalo tražiti Essence Taupe sjenilo ( ono koje su izbacili iz asortimana). No, kako to uvijek bude počeli su me zanimati bronzeri i konturiranje, pa sam u kratkom vremenu akumulirala čak tri nova proizvoda kako za konturiranje, tako i bronzere...

Danas vam pišem o Maybelline bronzeru u nijansi 02 Golden. Naručila sam ga od prijateljice kada je dolazila iz Njemačke, zajedno sa famoznim korektorom kojeg nije bilo ni u jednom DM-u kada je išla u šoping. Zar je stvarno toliko dobar????? Na bronzer sam naišla na stranici www.dm.de/ ( njemačka verzija DM stranice na kojoj se uvijek informiram o novitetima). Na slici bronzer izgleda kao da je puno hladnijeg tona, nego što je to uživo, pa sam ga namjeravala koristiti i za konturiranje. Ali kako to uvijek bude, ono što na slici izgleda na jedan način, u stvarnosti gotovo uvijek izgleda drugačije. 
Drugačija je i ambalaža i uzorak na bronzeru, pa ne znam da li je moj novija ili starija verzija.

Slika preuzeta sa www.dm.de


Reljef bronzera je prekrasan. Motiv sunca koji prigodno prati i samo ime " dream sun". Iskreno, kada sam vidjela bronzer uživo mislila sam da će izgledati jako loše na mom licu, jer je toplog podtona. No, nanosim ga s mekanom četkicom za rumenilo i izgleda iznenađujuće prirodno na licu. Trusi se minimalno, no ni ne zabijem četkicu jako u proizvod, već ga jedva dotaknem pa ga onda nadograđujem po potrebi. Bronzer je u potpunosti mat i u sebi nema niti jedne šljokice. Jako se lijepo blenda i ne izgleda blatnjavo na licu, naravno ako ga se koristi u normalnim količinama.  Pod prstima je toliko mekan i svilenkast, čak mekši od omiljenog mi Catrice HD matirajućeg pudera u kamenu. 
Nanosim ga na čelo uz sami rub s kosom, a od sljepoočnice do čeljusti ga nanosim u obliku broja tri kako bih uokvirila lice. 

www.quora.com

Swatch bronzera (2 sloja)

Proizvod dolazi u plastičnoj ambalaži s poklopcem na odvrtanje. Koncept ambalaže je isti kao i kod Rimmelovog Stay matte pudera u kamenu. Plastika poklopca je dosta tvrda i mislim da ne bi preživio pad. Količina bronzera je nepotrošiva - 15 grama bronzera kojeg sam platila samo 3,75 eura ( cca 28 kuna).. Ne znam da li je u našim drogerijama dostupan ovaj bronzer, ali ako je vjerujem da mu je cijena duplo veća. 
Jedina stvar koja mi smeta je miris. Miris je baš intenzivan i moram priznati da mi je ovo prvi proizvod u kamenu koji ovoliko miriši. Nije miris neugodan, ali je jak. To vam je kao kad stojite uz neku osobu koja se pet puta špricnula parfemom, a mogla je samo tri puta i bolje bi mirisala.. E tako je i s ovim proizvodom. Srećom pa se miris uopće ne osjeti na licu, ali primjerice sad mi je bronzer otvoren na stolu i ja ga osjetim kako miriši... 



Koristite li bronzere? Jeste li isprobale ovaj? Ima li ga uopće kod nas u ponudi?

You Might Also Like

10 comments

  1. I haven't seen this bronzer before, but it looks nice. Love the design on top!

    Di from Max The Unicorn

    ReplyDelete
  2. I need a new bronzer! Need to check this one out x

    ReplyDelete
  3. This palette looks lovely, I love the sun rays embossed on it too :)

    ReplyDelete
  4. I love using bronzers and this one looks like a good match for my skin tone. I do love the embossing on the top.

    Lubz || http://lubzsays.com

    ReplyDelete
  5. Haven't seen this bronzer in Australia but similar ones.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This one is bought in Germany. I don't even know if it is available in Croatia!

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram