Favoriti 12/2017

1/04/2018

Favoriti-12-2017-makeupfandra

Završila je još jedna godina!! Isprobala sam hrpu novih proizvoda i većinom sam bila zadovoljna! Našlo se tu i nekoliko ne toliko dobrih proizvoda, ali o njima ću pisati u zasebnom postu. Ipak su ovo Favoriti 12/2017!! Koji proizvodi su me oduševili u posljednjem mjesecu 2017. godine, pročitajte u nastavku!
Favoriti-Afrodita-serum-i-okoloočna-krema

Afrodita Cosmetics Hydra Patch serum za umornu i dehidriranu kožu sam kupila kao nadopunu dnevnoj njezi kože lica. Početkom jeseni sam odlučila da ću pokušati stati na kraj dehidraciji kože. Obavezno mi se u hladnijim mjesecima pojave suhe ljuskice na području obraza i čela, pa sam ove godine u rutinu njege lica uvela puno više proizvoda. Serum odlično hidratizira kožu i jako se brzo upija u kožu. 
Afrodita Cosmetics Hydra Patch krema za područje očiju je izuzetno hidratantna. Mogu slobodno reći da je ovo najhidratantnija krema za područje očiju koju sam ikad isprobala. 
Sve pozitivne recenzije ova dva proizvoda su po mom iskustvu opravdane. Iako su mi ovo prva dva proizvoda od Afrodite koje sam isprobala, oduševljena sam! Detaljnu recenziju čete čitati kroz nekoliko dana!

Favoriti-LAB-35-sprej-za-raščešljavanje-kose

LAB 35 dvofazni sprej za raščešljavanje ste mogle vidjeti u posljednjim novitetima! Ovaj sprej je spas za moju tanku kosu. Kosa mi se nakon pranja kose jako zapetlja i prije kupovine ovog spreja sam si znala iščupati punu šaku kose prilikom raščešljavanja. I sada mi ispada kosa kad ju raščešljavam, ali ni približno toliko. Sprej u sebi sadrži keratin, proteine svile i mix vitamina. Miris je ugodan i blag. Svi proizvodi Kallos kozmetike meni mirišu po frizerskim salonima, profesionalno! I o ovom proizvodu ću pisati detaljnije!


Otkad sam kupila The Balm Nude Dude paletu sjenila za oči ne ispuštam ju iz ruku. Zato još ni niste čitale recenziju Urban Decay Naked 3 palete sjenila. Još nije stigla na red! Sjenila u ovoj paleti su odlična, mekana i pigmentirana. Lako se blendaju!! Divota!! Jedina iznimka od svega navedenog je nijansa Friendly, koja baš i nije friendly za blendanje! 

Favoriti-TBS-maslac-za-usne-essence-gel-za-obrve

Prosinac je za mene bio dosta stresan mjesec, a kad sam pod stresom onda mi se usnice užasno isuše. Ono što mi je pomoglo je debeli sloj The Body Shop maslaca za usne prije spavanja. Usne su mi se oporavile u nekoliko dana. 
Bez Essence make me brow gela za obrve više ne želim živjeti!! Ovo je moj favorit od dana kad sam ga kupila! Ako me duže pratite znate da imam jako guste obrve, pa im nije potrebno dorađivanje proizvodima. Nikad nisam mislila da mi trebaju dodatni proizvodi, ali svi su hvalili Essence gel za obrve pa sam mu odlučila dati šansu!! Drago mi je da jesam! Obrve mi izgledaju uredno i kao da sam im posvetila 20 minuta vremena!! 

Ovo su bili moji favoriti za mjesec prosinac!! Želim nam svima sretnu i uspješnu 2018. godinu!!!
Imamo li zajedničke favorite? Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda?

You Might Also Like

2 comments

  1. Potpisujem sve što si napisala za Essence gel za obrve (jednako dobar je i gel od Catrice)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super, isprobat ću i njega! Ali tek kad završim s ovim! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram