New in #12

1/17/2018

Noviteti-new-in

Danas sam vam pripremila post o novitetima koji su se akumulirali kod mene u proteklom mjesecu!! Napokon ima više preparativne kozmetike, jer sam potrošila zadnje kapi svih krema, ulja i seruma! A i vrijeme je hladnije, pa sam odlučila više uložiti u kreme za hidrataciju, jer se borim s dehidriranom kožom! Normalno da ima i dekorative, jer njoj nikad ne mogu odoljeti! 

Nivea-urban-skin-kreme-za-lice-Afrodita-Hydra-patch-serum-krema-za-područje-očiju

Nivea je izbacila novu liniju proizvoda za lice pod nazivom Urban Skin. Linija se sastoji od dnevne kreme, noćne kreme i pročišćavajuće maske za lice. Kupila sam samo kreme, jer maski za licu imam hrpu i prvo njih želim potrošiti. Kreme mi se jako sviđaju, ali mi nisu dovoljno hidratizirale kožu, pa sam kupila Afrodita Hydra Patch serum za lice. Serum je odlična nadopuna mojoj njezi kože, brzo se upija u kožu i savršena je priprema za kreme za lice.
Afrodita Hydra Patch krema za područje očiju je odlična! Krema odlično hidratizira područje očiju i preporučila bih ju svima! Kremu za područje očiju i serum sam kupila u DM-u, svaku za 69 kuna.

The-Ordinary

S web shopa lijepa.hr sam naručila The Ordinary kozmetiku. Dugo sam ju gledala i napokon sam se odvažila na narudžbu. Naručila sam High - Adherence Silikon Primer ( silikonski primer za masnu kožu), Argireline Solution 10% (ciljano djeluje na mimičke bore - nanosi se na čelo i na područje oko očiju), Granactive Retinoid 5% in Squalane i AHA 30% + BHA 2% kemijski piling za lice. 
Sve proizvode već koristim, ali treba mi još nekoliko mjeseci da vidim da li djeluju!

Što-sam-dobila-za-Božić

Za Božić sam od drage prijateljice dobila prekrasan poklon paketić dekorativne kozmetike! U prekrasnoj torbici za šminku sam dobila Manhattan paletu sjenila, Essence matt matt matt dugotrajno sjajilo (08 The Big Chill), Maybelline korektor (03 Fair), Maybelline Vivid Matte Liquid (39 Corrupt Cranberry), Rival de Loop lak za nokte i olovku za usne. Ne smijem zaboraviti i na Betty Barclay parfem koji je odličan i dugotrajan. Na odjeći se osjeti i do nekoliko dana!

Alverde-puder-za-prikrivanje-i-korekciju

Prilikom jednog posjeta DM-u na blagajni sam vidjela Alverde puder za prikrivanje i korekciju. Kako već neko vrijeme želim isprobati i njihovu dekorativnu kozmetiku, kupila sam ovaj puder. Iskreno, ne vidim da nešto radi, ali ću mu dati još nekoliko šansi. 

L'oreal-Total-Repair-L'angelica-gel-za-tuširanje

Odlučila sam odmoriti kosu od L'oreal Extraordinary Clay šampona i regeneratora, pa sam kupila L'oreal Elseve Total repair šampon. Meni su L'oreal šamponi odlični, pa ni ovome nisam našla zamjerku. 
Na nekoliko blogova sam čitala da svi hvale L'Angelica gelove za tuširanje, pa sam im i ja odlučila dati šansu. Kupila sam gel s mirisom pamuka i bijelog mošusa i moram priznati da je odličan. Miriši čisto i ono što je najbolje, miris ostaje na koži. 

Neutromed-intimna-njega

U Bipi sam naišla na Neutromed proizvode za intimnu njegu. Privukao me izuzetno niski pH, koji je samo 3,5. U ponudi imaju dva losiona za intimnu njegu, a ovaj je namijenjen ženama koje se bave sportom i posebno za korištenje tijekom menstrualnog ciklusa. 

Wet-n-Wild-mono-sjenila-recenzija

Iako su strane YouTuberice već počele recenzirati novi Wet n Wild asortiman, koji mi se jako sviđa, naišla sam na usporedbu novih i starih mono sjenila. Ono što sam izvukla iz cijelog videa je da mi trebaju nijanse Creme Brulee i Nutty, jer su starije verzije ovih nijansi bolje od novih. Ono što mogu reći je da su nijanse fenomenalne, a tekstura je mekana kao maslac. Već mi se dugo nije dogodilo da prilikom swatchanja sjenila govorim WOW! 

Ovo su bili moji noviteti za mjesec prosinac, čak sam bila i dobra! :) S čime ste se vi u posljednje vrijeme počastile? Jeste li isprobale Wet n Wild mono sjenila?

You Might Also Like

4 comments

  1. meni su loreal elseve samponi odlicni i drzim ih se valjda vec 5 godina, samo ih rotiram. jedino mi se ne svidja onaj u rozom pakiranju shine nesto, taj ne radi nista konkretno, dok svi ostali su super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj probala sam taj rozi. To je onaj sa šljokicama!? Šampon mi je bio ok, oprao je kosu. Ali najbolja linija mi je Extraordinary Clay!! Inače sam kosu morala prati svakog drugog dana, a kad koristim tu liniju onda kosu perem dva puta na tjedan. Preporodila sam se! :D

      Delete
  2. oo, dobar ti je new in ;)
    čekam recenziju the ordinary proizvoda ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :D
      The ordinary preparativu moram još dobro isprobati, pa recenziju možeš očekivati kroz mjesec/dva. Recenziju primera ću objaviti u 2.mjesecu!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram