Pan projekt 2018! Potroši 18 u 2018. godini!!!

1/19/2018

Pan-projekt-2018-potroši-18-u-2018-godini

Prošle godine sam kupovala jako puno dekorativne kozmetike. Nema u tome ništa loše, ali zapostavila sam svoje stare favorite. Ove godine sam si odlučila dati zadatak da potrošim i nešto dekorativnih proizvoda. Svi mi znamo koliko je teško potrošiti puder ili rumenilo, ma bilo koji dekorativni proizvod. Osim maskare, naravno. 
Nisam si htjela olakšati ovaj zadatak, pa među proizvodima nema niti jedne maskare. Njih ionako bacim kad istekne rok koji je naznačen na ambalaži, pa mi to nije imalo smisla. 
Isto tako, neki proizvodi su pri kraju i njih će, kad ih potrošim, zamijeniti novi proizvodi. Koje proizvode sam stavila u ovaj projekt, pogledajte u nastavku!


Pan-projekt-2018-proizvodi-za-lice

Prvi na redu su proizvodi za lice - puderi, korektori i puderi u kamenu. Izdvojila sam dva pudera koja sam prije jako voljela koristiti. Primijetiti čete da sam izabrala samo proizvode koje volim. Nisam si od ovog zadatka htjela napraviti tlaku, jer ja kad znam da nešto moram koristiti onda baš izbjegavam to koristiti. Vjerujem da smo svi slični, a uostalom šminka je zabava i to bi trebala i ostati.

Avon-true-anti-stress-iluminating-tekući-puder
Avon True Colour Calming Effects Illuminating foundation

Ovaj Avon puder imam toliko dugo da su mi se slova izlizala. Sva sreća da znam o kojem se puderu radi. Radi se o Avon True Colour Calming Effects Illuminating tekući puder. A jeste ga zakomplicirali! :) Uglavnom, radi se o tekućem puderu koji je prvenstveno namijenjen za suhu kožu, jer daje dewy efekt. Ali, s obzirom na to da volim isprobavati tekuće pudere, kupila sam i ovog. Meni se sviđa kako mi izgleda na licu, pogotovo otkad koristim The Ordinary High-Adherence silikonski primer. Nijansa koju ja imam je cream. Na slici sam markerom označila koliko pudera sam potrošila do sada. 

Catrice-matt-mousse-puder
Catrice Matt Mousse make-up (020 Nude Rose)
Catrice Matt Mousse puder (020 Nude Rose) sam kupila kad su ga uveli u asortiman. Jako sam voljela koristiti staru verziju ovog pudera, pa sam i ovoj odlučila dati priliku. Prekrivanje koje ovaj puder nudi u jako tankom sloju je više nego što možete tražiti od drogerijskog pudera. Iako je puder namijenjen masnoj koži, moja preporuka je da dobro hidratizirate kožu prije nanošenja ovog pudera, jer bi dugoročno mogla isušiti lice. A i iz iskustva znam da ne izgleda dobro na dehidriranoj koži. Usporednu recenziju stare i nove linije ovog pudera možete pročitati ovdje

Catrice-kamuflaža-korektor
Catrice Camouflage cream (020 Light Beige)
Catrice kamuflaži sam čak i dotaknula dno. Jednostavno sam zaboravila na ovaj proizvod. Definitivno ga ne planiram koristiti za prekrivanje podočnjaka. Koristit ću ga za prekrivanje akni i definiranje obrva. Iako je posudica malena, ima tu dosta proizvoda i nadam se da ću ga uspjeti potrošiti. 

Catrice-multitalent-hd-puder-u-kamenu
Catrice HD Multi Talent puder u kamenu (020 Natural Beige)
Catrice HD Multi Talent puder u "kamenu". Prije bih mogla napisati puder u komadićima, ali to sam si sama kriva jer sam smotana. Kao što vidite, puder ne preživi pad! :) Ne znam da li vidite na slici, ali već sam mu bila dobro dotaknula dno. Prva dva kruga u "panu" se vide. Ovaj puder mi je jako dobar i šteta što ga više nema u asortimanu. Moram reći da se dosta brzo troši. Ja sam u samo nekoliko mjeseci (3-4) došla do dna proizvoda. Istina, koristila sam samo njega. Ne volim gomilati pudere u kamenu. Nisam nešto luda za njima, oni su mi više nužno zlo. Pa onda kupim jedan i koristim ga dok ga ne potrošim. Kako sam s ovim došla skoro do kraja kupila sam novi koji će zamijeniti ovaj kad završim s njim. 

Kad smo već kod proizvoda koji nisu u jednom komadu, odlučila sam potrošiti i Essence pečeno sjenilo u nijansi 05 my favourite tauping. Proizvod se vidi na prvoj slici, a izgleda da sam ga zaboravila posebno slikati. Njega ću koristiti za konturiranje i nadam se da ću ga brzo potrošiti, jer ako nešto ne volim, onda su to puknuti proizvodi, napukla ambalaža i sve što potencijalno može stvoriti veliki nered na stolu za šminkanje!

Essence-fix-&-matte-puder-za-matiranje
Essence fix & matte translucent puder u prahu
Essence fix & matte puder u prahu me uopće sram staviti u post. Imam ga toliko dugo da ne znam kad je izašao iz asortimana, ali znam da je to bilo jako davno. Imam ga tako malo u ambalaži i nikad ga ne koristim. Ovo je valjda jedini proizvod kojeg ću se morati prisiliti koristiti. Jedva čekam da ga maknem iz kolekcije, ne zato što je loš, nego zato što ga imam stvarno predugo. 

Catrice-defining-rumenilo-080-Sunrose-Avenue
Catrice Defining blush (080 Sunrose Avenue)
Catrice Defining rumenila su odlična. Ova nijansa (080 Sunrose Avenue) je kombinacija nude -breskvaste nijanse i prekrasna je. Ja inače volim ovakve "dosadne" nijanse, jer pašu uz svaki look. Ovo rumenilo sam koristila cijelu prošlu godinu, uz manje prekide. Jednostavno mi je savršeno. Nije u potpunosti mat, nego daje satenski finiš i svježinu cijelom licu. 

Eveline-eyeliner-Maybelline-masterdrama-olovka-za-oči

Proizvode za oči sam svela na minimum. U ovaj projekt nisam htjela uvoditi nikakve palete, jer bih se u početku osudila na neuspjeh. U projekt sam uvrstila odličan Eveline Celebrities eyeliner. Imam ga već dugo, a jako rijetko ga koristim. Ali, svaki put kad ga koristim stvarno podigne cjelokupni make - up. Ono što većinom radim je to da ga nanosim samo kad imam najjednostavniji make-up očiju. Zašto? Zato što kad se potrudim s make-upom očiju, onda me je strah stavljati eyeliner da ne zeznem cijeli look. :) 

Još jedan proizvod za oči je Maybelline Master Drama olovka za oči (ultra black). Ne sjećam se kad sam zadnji put koristila olovke za oči, ali nadam se da ću ovu uspjeti potrošiti, jer i nju imam jako dugo u kolekciji. 

Avon-baza-za-sjenila-Catrice-eyeshadow-souffle

Avon baza za sjenila je nepotrošiva. Koristim ju kod svakog šminkanja i nikako da joj dotaknem dno. Inače, kad potrošim ovu bazu, to će mi uz Artdeco bazu za sjenila, biti tek druga baza za sjenila koju sam potrošila u životu. 

Ovo drugo je Catrice kremasto sjenilo iz neke LE kolekcije. Iskreno, ne sjećam se kako se zvala. Sjenilo je odlično, ali isto tako nepotrošivo. U dva navrata sam ga pokušavala potrošiti. Koristim ga samo kao highlighter za unutarnji dio oka i ispod obrve. Na kapak ga ne nanosim, jer se nakuplja u pregibu. 

Essence-water-kiss-glossy-lip-sjajilo-mermaid-diary
Essence Water Kiss Glossy lip colour (Mermaid Diary)
O Essence Water Kiss Glossy lip colour sjajilima ste mogle čitati u ponedjeljak. Nažalost, izlaze iz asortimana. Meni su ova sjajila baš dobra. Najdraža nijansa mi je Mermaid Diary. Nosiva nude-pink nijansa koja paše uz svaki make-up look. Na slici sam markerom označila koliko sam ga do sada potrošila. 

Essence-longlasting-olovke-za-usne

Mislim da ne postoji osoba koja ne voli Essence dugotrajne olovke za usne. Odlična kvaliteta i još bolja cijena. Toliko su pigmentirane da ih ja nosim samostalno. Znači, ne stavljam ruž za usne na njih. Ove tri nijanse sam najviše koristila, pa ih želim potrošiti do kraja. Nijanse su: 02sweetheart - prekrasna roza boja hladnog podtona, 03 yummy berry - boja fuksije, 06 a girl's dream - zagasito roza nijansa sa smeđim pigmentima. Vjerujem da s njima neću imati problema, a kad potrošim njih onda ću izabrati tri nove nijanse liplinera! :) 

Eveline-Ados-Avon-nail-experts-7-u-1-bazni-lak-za-nokte

I za kraj nam ostaju lakovi za nokte. Evelin 8 u 1 total action intenzivan "regenerator" za nokte sam kupila davno. Kad je tek počeo "hajp" oko ovog proizvoda. Lak je dobar, učvršćuje nokte. Ono što ga razlikuje od Avon True colour 7 u 1 baznog laka (u sredini) je to da Avonov lak ne sadrži formaldehid. Koliko sam primjetila, Avonov lak se brže troši, pa se nadam da neću imati problema s trošenjem.
I posljednji lak je Ados Extra Long Lasting lak za nokte u nijansi 605. Markerom sam označila do kuda sam došla s trošenjem. Želim ga potrošiti prije nego promijeni teksturu, jer je stvarno lijepa nijansa crvene. 

Eto nas napokon na kraju. Ovo su proizvodi koje želim potrošiti u 2018. godini. Imam još par napomena. Neću trošiti proizvode na silu, samo da ih potrošim! I ovo ni u kojem slučaju ne znači da sam na no buy režimu! :) Update "Pan projekta 2018 - potroši 18 u 2018. godini" ću objaviti u travnju! :) 

Volite li ovakve postove? Što ste vi posljednje potrošile od dekorativne kozmetike? 


You Might Also Like

4 comments

  1. Obožavam postove ovog tipa - veselim se apdejtu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja jako volim ovakve videe i postove!! Mene je strah apdejta :D :D

      Delete
  2. ovo mi je zanimljivo. zanima me kako će ti ići ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ću uspjeti potrošiti sve proizvode!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram