The Balm Nude Dude paleta sjenila

1/24/2018

The-Balm-Nude-Dude-paleta-sjenila-recenzija

The Balm dekorativnu kozmetiku ste sigurno primijetili u drogerijama!! Retro pakiranje je sigurno prvo što vam je zapelo za oko, kao i meni! Par puta sam obilazila oko njihovog stalka, sramežljivo swatchajući sjenila, jer su cijene proizvoda ipak malo preskupe za moj ukus. Ali, onda je došao Bipa Happy vikend i popust od 30% na svu dekorativnu kozmetiku. Srećom, ja sam još imala i rođendanski popust od 15%! Popusti su se zbrajali i ja sam odlučila kupiti The Balm Nude Beach paletu sjenila. Ali, ona je bila rasprodana, pa je izbor pao na ovu paletu!


The-Balm-Nude-Dude-paleta-sjenila

Paleta dolazi zapakirana u prekrasnu ambalažu! Ovakva retro pakiranja su im vrhunska, ako mene pitate. Također, mislim da su odlična strategija koja im je pomogla da se istaknu u moru brandova. Priznajte, u moru nude paleta koje se sada nalaze na tržištu, prvo bi primijetile ovu paletu baš zbog ambalaže! Ambalaža je kartonska, ali kvalitetna. Sama paleta se nalazi u kartonskom "rukavu", koji pomaže da paleta ostane zatvorena kad, primjerice, stoji u ladici. 
Na prednjoj strani palete se nalazi pin - up model, prepoznatljivi logo branda i naziv palete " Nude Dude".

The-Balm-Nude-Dude-recenzija

Na stražnjoj strani palete nalaze se slike i nazivi svih nijansi u paleti, slika kista koji se dobije u paleti, sastav sjenila i u gornjem desnom uglu mali TV u kojem se nalazi 3D kod kojeg možete skenirati mobitelom, pa možete gledati make - up tutorijal.
Redovna cijena ove palete je 280 kuna, a ja sam svoju (sa svim popustima) platila 150 kuna!! 

The-Balm-Nude-Dude-paleta-sjenila-recenzija-1

Kad otvorite paletu unutra možete vidjeti veliko ogledalo i dvanaest prekrasnih sjenila. S obzirom na to da se paleta zove Nude Dude, u paleti se nalaze slike šest frajera, čije strateške dijelove tijela prekrivaju sjenila! :) Uz sjenila, dobijete i kist za nanošenje tih sjenila. Inače taj kist ne koristim, ali moram priznati da mi je dobro došao kad sam bila kratka s čistim kistovima! :) 
Poklopac na paleti je magnetski, pa nema straha od otvaranja, ako već ne odlučite zadržati kartonski "rukav" u kojem paleta izvorno dolazi! 
Sjenila su mekana i pigmentirana, truse se minimalno! U paleti se nalaze baš sve nijanse koje bi vam mogle trebati za nude look, kako za umjereni dnevni, tako i za jači večernji look. 

The-Balm-Nude-Dude-paleta-recenzija-2

Sviđa mi se što se ime svakog pojedinog sjenila nalazi otisnuto ispod sjenila. Praktičnije je od onih folija koje znaju stavljati na sjenila. Te folije ili izgubim ili bacim, a ovako točno znam koju nijansu koristim! Prije sjenila obavezno stavljam bazu za sjenila i bez problema mi izdrže na očima cijeli dan.
Krenimo na nijanse (swatchevi su rađeni u dva sloja, bez baze):

The-Balm-Nude-Dude-paleta-swatchevi
Prvi red sjenila
Fearless - nude mat boja koja je gotovo identična boji mojih kapaka, pa nju koristim kao bazu za sva ostala sjenila.
Flawless - smeđa mat nijansa koju koristim u pregibu oka.
Firm - brončana shimmer nijansa. Odlična je za pokretni dio kapka.
Flirty - prekrasna nijansa. U hladu je mauve nijansa, a na suncu se pretvori u brončanu nijansu. U sebi sadrži i sitne zlatne šljokice! Obožavam ovu nijansu i nanosim ju preko cijelog kapka.
Friendly - je tamno ljubičasta mat nijansa, čak graniči s crnom nijansom. U sebi sadrži sitne, jedva vidljive srebrne šljokice. Što se tiče teksture ova nijansa je najtvrđa i nju najteže blendam. Vidi se i na slici da sam imala problema sa swatchanjem. Ova nijansa je jedini minus ove palete. 
Fierce - je čudna nijansa. Definitivno nije crna, meni više vuče na tamno zelenu nijansu. U sebi ima srebrne i zlatne šljokice. 


The-Balm-Nude-Dude-paleta-swatchevi-2
Drugi red sjenila

Fabulous - prekrasna nijansa. Kad sam ju gledala u panu nije me se baš dojmila jer mi je izgledala anemično i mislila sam da se na meni neće vidjeti. Ali kad sam ju swatchala, oduševila me. Radi se o prekrasnoj zlatnoj nijansi! Daje predivan sjaj i ja ju uvijek koristim u unutarnjem dijelu oka. Ovo mi je jedna od omiljenih nijansi u paleti.
Faithful - svijetla brončana nijansa shimmer finiša. Jako je mekana i nju znam koristiti na sredini pokretnog dijela kapka kako bih ga naglasila! 
Fit - ovu nijansu bih opisala kao burnt orange shimmer nijansu! Mekana je kao i sve shimmer nijanse!
Feisty - prljavo roza mat nijansa koju koristim u pregibu oka kad ne radim klasični nude look.
Funny - smeđa shimmer nijansa s mrvicu crvene boje u sebi.
Fine - tamno smeđa nijansa.

Sve nijanse su mi predivne (osim Friendly) i sve ih jednako koristim. Paleta je odlična i čekam sljedeći Happy vikend da si kupim Nude Beach paletu! :) 



Jeste li isprobale koju The Balm paletu? Jeste li isprobale Nude Dude paletu? Čitala sam puno recenzija, pa sam vidjela da nisu svi zadovoljni kvalitetom ove palete!

You Might Also Like

10 comments

  1. Replies
    1. Otkad sam ju kupila, u velikoj većini slučajeva, samo nju koristim!

      Delete
  2. U pocetku mi je bila zanimljiva i zelela sam je, sada je ta zelja malo popustilaa, ali je i dalje prelepa :D <3

    Fashion Lover

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja to brzo riješim.. :) Swatcham u par navrata u trgovini i ako mi se sviđa kupim. Ako se dugo premišljam, ništa od toga! :)

      Delete
  3. prekrasna je!!! Imam nude beach,al mogla bi i ovu kupiti :P

    ReplyDelete
  4. imam ju i super mi je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ima toliko pozitivnih iskustava s ovom paletom! :)

      Delete
  5. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram