Wet n wild Coverall tekući puder - recenzija

11/04/2016


Pozdrav drage moje!!
Danas Vam donosim recenziju jednog od mojih omiljenih tekućih pudera iz drogerija!! Ako imate mješovitu/masnu kožu lica, a i ako vas jednostavno zanima kakav je puder, nastavite čitati!! :)



Puder dolazi u tubici od mekane plastike, pa ga je jako lako dozirati. No, sjećam se da sam imala problema sa time što ga je izlazilo previše, dok je tubica još bila puna. Ono što mi se sviđa je to što je, jednako kao i primer, zaštićen folijom, pa ste sigurne da ga nitko nije otvarao prije vas. No, ja uvijek prilikom kupovine, neovisno o foliji, otvorim čep da se ne bih neugodno iznenadila kad bi došla doma. Količina koja se dobije je nešto manja nego što se standardno dobije kod ostalih tekućih pudera. Znači, umjesto 30 ml dobijete 29,6  ml za cijenu od 38,90 kuna. Dostupan je u DM prodavaonicama, a odnedavno i u Bipa trgovinama. 
Na stalcima možete pronaći veliki raspon nijansi, i mislim da si svatko može pronaći svoju! Moja nijansa je E818 (LIGHT/MEDIUM) i nisam pogriješila prilikom odabira. Također, na stalcima imate i malene testere, tako da stvarno možete usporediti nijanse.


Sve što Wet n Wild tvrdi da ovaj puder radi, ja potpisujem. 
Znači, izdrži mi cijeli dan na licu. Naravno, setiram ga sa transparentnim puderom, ali samo na T-zoni, jer se jedino tamo zamastim. Prekrivenost mu je odlična i ide od srednjeg do potpunog prekrivanja. Na licu je jako lagan, ja ni ne osjetim da ga imam na licu. Ima satenski finiš koji je meni najdraži. Ne volim kad mi je koža lica u potpunosti matirana nakon nanošenja pudera, jer osim što mi takav puder isuši kožu, pa imam ljuskice po licu, meni to nekako izgleda umjetno. Ovaj puder ostavlja lagani sjaj na licu, ali prirodan zdravi sjaj, ne "umila sam se u masti" sjaj. 
Wet n Wild tvrdi da VisiBright kompleks umanjuje pojavu borica i da puder pomlađuje kožu. Prilikom nošenja ovog pudera koža zaista izgleda mlađe, baš zbog tog satenskog finiša i prirodnog sjaj kojeg koža ima sa njim. 
Puder zamaskira sve porice i prekrije crvenilo na kožu. Jednostavno ujednačuje ten! Ne isušuje kožu, niti oksidira. 

Puder je malo gušći, ako koristite Catrice All Matt puder, onda se možete nadati istoj gustoći. Prilikom nanošenja ima blagi miris, koji brzo ishlapi!!  


Na swatchu se vidi da je puder malo tamniji od moje kože, ali kada se dobro izblenda nijansa se izjednači sa mojom kožom, što se vidi na slici dolje. Za nanošenje koristim standardnu bockalicu za nanošenje tekućeg pudera. 



Toliko volim koristiti ovaj puder da sam ga uspjela potrošiti, što ste mogle vidjeti u posljednjem Empties postu. No, sigurno ću ga kupiti ponovno, jer stvarno zaslužuje stalno mjesto u mojoj make up kolekciji. Osim njega želim isprobati i njihov Coverall puder u prahu, jer sam čitala da je još bolji od ovog pudera. S obzirom da mi je ovo jedan od HG pudera, teško će ga nadmašiti puder u prahu, ali kupiti ću ga, pa ću vas obavijestiti!!
Ako tražite odličan drogerijski puder, a usto pazite na to da se radi o cruelty free kozmetici, ovo je puder za vas!!

Jeste li probale ovaj puder ili puder u prahu iz istoimene linije?? Ako jeste, pišite mi u komentarima iskustva, jer me zanima!!


You Might Also Like

11 comments

  1. Upravo sam ovu tvoju recenziju čekala, jer već danima hodam oko Wet´n´Wild stalka i neznam dal uzeti ovaj puder ili ne, koju nijansu i slično. Super da si sve napisala, tako da idući put kad se nađem u nekoj od drogerija sigurno kupujem ovaj puder. Cijenovno se stvarno isplati, još ako je stvarno tako dobar, ko sretniji od mene i mog novčanika, haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je u top 3 najdražih drogerijskih pudera, tako da vjerujem da će i tebi biti!! Javi dojmove kada ga isprobaš!!

      Delete
  2. Vec sam pisala, ali opet cu reci, bas me zanima ovaj puder, pogotovo nakon ove recenzije.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš ga nabaviti!! Nije skup, a vrlo vjerojatno će te ugodno iznenaditi!!! :)

      Delete
  3. ja ga koristim i super mi je!!!

    ReplyDelete
  4. Zvuči super, mislim da ću ga jednom i ja upecati. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moraš ga probati, od prekrivanja do trajnosti na licu, a i cijene, sve je odlično!!

      Delete
  5. Nemam masnu kozu nego normalnu. Meni ne bi odgovarao?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vjerujem da bi ti odgovarao jer uopće ne isušuje!! Nije tipičan mat puder, nego ostavlja satenski giniš zdravog sjaja!!

      Delete
  6. Nedavno sam ovaj puder uhvatila na sniženju i sve razmišljam da odem po još jednu tubicu. Stvarno je super, postojan i lagan. Malo se zasjajim na nosu, ali to mi je čisto ok. Žao mi je što izlazi iz asortimana. Da li si probala njihov primer i ovaj puder u kamenu što si tu spominjala?

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram