Essence Get Big Lashes volume boost maskara - recenzija

4/24/2017


Danas Vam donosim recenziju maskare koja me je oduševila i postala je must have u mojoj make up torbici. Ako vas zanima kako se ponaša tijekom dana i kakav efekt ostavlja na trepavicama nastavite čitati...




Sada kada sam vam odmah odala da mi je maskara odlična krenimo na recenziju. Znači radi se o Essence Get Big Lashes maskari, iznimno pristupačnoj (19,90 kn) i možete ju kupiti u svim drogerijama. U istoj liniji Essence nam nudi tri vrste maskare, svaka daje svoj efekt. Crno pakiranje daje volumen, plava bočica vam nudi vodootpornu maskaru, a roza ambalaža vam nudi volumen i uvijanje trepavica. Od svih ja sam isprobala samo ovu u crnoj ambalaži, ali sigurno ću dati šansu i onoj u rozoj ambalaži. Vodootpornu ću preskočiti jer mi ne treba, a i muka mi je skidati takvu maskaru. 
Ovo mi je već drugi primjerak ove maskare, i uvijek ju volim imati kao sigurnu rezervu ako mi maskara koju isprobavam podbaci. 


Četkica je napravljena od gusto zbijenih sintetičkih dlačica. Valjda mi se zato i sviđa tako jako, jer već i ptice na grani znaju da ne volim gumene četkice. Grlo ambalaže je taman usko da četkicom izvadim dovoljno proizvoda za oba oka. Maskara mi je odlična, jer ne lijepi trepavice, ne trusi se i ne ispadaju mi trepavice od nje. To su svi zahtjevi koje očekujem da će maskara ispuniti. Iako prirodno imam duge trepavice, ova maskara ih digne na drugi nivo. Lijepo i ravnomjerno ih oboji i da im volumen koji izdrži sve do kraja radnog dana. Imam dojam da mi trepavice izgledaju kao da su umjetne. 

Maskara se lagano skida s bilo kojim sredstvom za uklanjanje šminke ( micelarna, gel ili pjena za umivanje). Nema nepotrebnog trljanja po oku do unedogled.


Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna ovom maskarom i nadam se da će preživjeti još puno promjena asortimana! :)

Jeste li probale ovu maskaru? Kakvi su vaši dojmovi?



You Might Also Like

4 comments

  1. Davno prije sam imala plavu i nije bas neka, dobro da preskaces. Lijep efekt ti ova napravi 👍 btw, imas divne oci!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, jako mi se sviđa kako podigne trepavice! Znači onda plavu sigurno preskačem! :) Hvala na komplimentu! :)

      Delete
  2. Osobno obožavam ovu masakru i uvijek ju rado odairem :)

    Puse,
    Dunja

    https://beseenbepopular.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je za sada najbolja maskara koju sam isprobala. Ili mi otpadaju trepavice od maskare, ili se trusi ili mi izazove iritacije, ali ova mi nije zadala nikakve probleme tako da je moj osobni favorit!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram