Čišćenje make - up kolekcije - mono sjenila -

1/26/2018

Čišćenje-make-up-kolekcije-mono-sjenila-declutter

Potaknuta proljetnim vremenom odlučila sam dovršiti započeto čišćenje make - up kolekcije. Prvi post iz ove serije se odnosio na pudere. Ne znam da li je to do vremena ili volje, ali declutter pudera sam fotkala skoro pola dana, dok sam ostatak kolekcije uspjela drastično srezati u jednom prijepodnevu! U ovom postu vam pokazujem mono sjenila!! Mogla bih napisati da njih u startu nisam imala puno, ali kad se uzme u obzir da ih jako rijetko koristim onda sam ih imala puno! 


Čišćenje-make-up-kolekcije-declutter-1

Prva fotografija nam pokazuje Catrice sjenila. Maslinasto zeleno i svjetlo rozo sjenilo su iz njihove Velvet matt linije. Linija je nažalost izašla iz asortimana, ali sjenila su predivna i premekana! Koristila sam ih jako rijetko, ali njih sam ostavila u kolekciji. Kremasto rozo sjenilo je iz neke limitirane kolekcije. Sjenilo je prekrasno, a negdje sam čitala i da je dupe za Narsov Orgazam! Iz te limitirane kolekcije imam i zlatno kremasto sjenilo, koje ste mogle vidjeti u "Potroši 18 u 2018. godini" postu. Ovo sjenilo sam  se nagovarala koristiti, ali jednostavno ga uvijek zanemarim, pa sam ga izbacila iz kolekcije.

Čišćenje-make-up-kolekcije-declutter-2

Sljedeća na redu su Essence mono sjenila. Essence sjenila su bila među prvim sjenilima u mojoj tada skromnoj make - up kolekciji. Zato što ni jedno od ovih sjenila nisam dugo koristila, sva sjenila sam odlučila maknuti iz kolekcije.

Čišćenje-make-up-kolekcije-declutter-3

Essence pigmenti su bili veliki hit u njihovom asortimanu. Ja sam imala tri pigmenta iz njihove limitirane kolekcije Tribal summer. Ta kolekcija je bila odlična i još uvijek imam i koristim ruževe iz te kolekcije. Pigmente iz te kolekcije sam koristila najviše tri puta i svaki put sam napravila nered po stolu, pa sam njih maknula iz kolekcije. Essence pigment u nijansi 15 pure love je prekrasna metalik roza nijansa koju koristim kao highlighter u unutarnjem dijelu oka. Taj pigment je ostao u kolekciji. 

Čišćenje-make-up-kolekcije-declutter-4

Maybelline Colour Tattoo kremasta sjenila su odlična!! U svojoj kolekciji sam imala tri sjenila. Imam ih godinama i još se nisu počela sušiti! Prva nijansa ( s lijeve strane) je On and on bronze. Odlična nijansa i koristim ju kad sam u žurbi, ako baš moram imati sjenilo na očima. Nijansa u sredini je tamno crvena nijansa sa šljokicama - Pomegranate punk. Nju sam najmanje koristila, jer mi nikako nije stajala. I posljednja nijansa - Permanent Taupe - koju znam koristiti za popunjavanje obrva, koje mi realno ne treba. Otkad sam kupila Essence Give me brow gel za obrve, više ne koristim ovo sjenilo za obrve, ali ga koristim kao bazu za tamniji make - up look. 

ČIšćenje-make-up-kolekcije-declutter-5

Wet n Wild su noviteti u mojoj kolekciji. Radi se o nijansama Nutty i Creme brulee. Nijanse su prekrasne, a više o njima čete čitati u nadolazećim recenzijama. 

Čišćenje-make-up-kolekcije-declutter-6

Na ovoj slici je grupa random sjenila. Počet ću s Oriflame Giordani Gold prekrasnim zlatnim pečenim sjenilom. Ne znam da li ga još uvijek imaju  u ponudi, ali sjenilo je prekrasno. Prije sam ga jako puno koristila, pa sam uspjela napraviti značajnu udubinu u panu. Ova dva pigmenta na slici  (zlatno i ljubičasto) sam jako rijetko koristila, jer imaju jako smotanu ambalažu. Umjesto da sjenila završe na očima, redovito su završavali u krilu. Beauty UK gel eyeliner je grozan. Znam da su ga svi hvalili, ali ovo čudo ne izdrži na mojim kapcima ni pet minuta. Osim toga se i posušio, pa je on završio u smeću. I posljednje sjenilo (smeđe) je Avon Color Trend sjenilo. Predivna smeđa nijansa, koju još uvijek jako volim koristiti u pregibu kapka. Ne znam da li sam vam to ikad rekla, ali jedno Avon Color Trend sjenilo sam uspjela potrošiti do kraja. Ali to je bilo u vrijeme kad sam imala samo dva sjenila i definitivno nisam bila opsjednuta šminkom! :) 

I za kraj mi ostaje da vam pokažem sjenila koja sam izbacila iz kolekcije! Sva sjenila, osim Beauty UK eyelinera, sam proslijedila u novi dom! 

Čišćenje-make-up-kolekcije-declutter-7

Ovo su sjenila koja su ostala u kolekciji. Zadovoljna sam jer znam da ću ova sjenila i koristiti.

Čišćenje-make-up-kolekcije-declutter-8

Kolekciju od 23 mono sjenila sam uspjela smanjiti za velikih 14 sjenila, što znači da mi je u kolekciji ostalo devet sjenila. Deveto sjenilo ne vidite na slici jer je bilo u ladici u kojoj držim šminku koju planiram potrošiti ove godine, a o kojoj ste mogle čitati ovdje. Rekla bih da je čišćenje make - up kolekcije dobro prošlo, barem što se tiče mono sjenila! 

Prvi dio "Čišćenja make - up kolekcije" koja se odnosi na pudere možete pročitati ovdje!


Čistite li vi svoju kolekciju od viška proizvoda?? Volite li ovakve postove? 


You Might Also Like

4 comments

  1. Dovo Dovo Dovo Dovo Dovo Dovo Dovo Gringo Earrings - Etsy
    Dovo titanium armor Dovo Dovo Dovo Dovo Dovo Dovo Dovo Gringo Earrings, 3 D Rings, 4 D Rings, 5 D Rings, titanium white acrylic paint 6 D Rings, titanium build 7 D Rings, titanium white dominus 8 D Rings, 9 D Rings, 10 D Rings, 11 D Rings, 12 D Rings, 13 D Rings, 14 D Rings, 15 D Rings, 16 D ion titanium on brassy hair Rings,

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram