New in #6

11/14/2016


Pozdrav drage moje!!
Danas vam donosim post o novitetima koji su se našli kod mene u posljednjih mjeseci! Iako dugo nisam pisala new in post, kupovala sam dosta dekorativne kozmetike! Kako ste prošli put u postu ovog tipa mogle vidjeti da sam morala kupiti svaki highlighter na koji sam naišla, tako čete u ovom new in postu vidjeti za kojim sam proizvodima trenutno luda i kupujem ih kao da nisam normalna!!

Krenimo redom! Dove losion za tijelo iz limitirane kolekcije je odličan! Dosta je tekuć, ali se jako brzo upije i daje odličnu hidrataciju, a o mirisu da vam ne pričam!! Divota! Morati ću detaljnije proučiti Dove ponudu!



U jednom od mnogih posjeta Mulleru kupila sam Catrice HD Liquid Coverage puder o kojem sam već pisala recenziju!! Također, kao veliki ljubitelj rumenila, odlučila sam se počastiti paletom rumenila u nijansi Corall I need!!


Kako mi je Importanne Centar usput kada idem kući iz Zagreba, obavezno obavim šetnju po njemu. Uvijek gledam u Golden Rose dućan, i baš nikada se ne odlučim uči u njega! Moram vam reći da sam sada redovit gost u trgovini. Otkrila sam njihove ICE COLOR lakove za nokte, koji su odlični. Cijena im je samo 9 kuna, a traju mi 5 dana uz pranje suđa i ostale kućanske poslove!! Morati ću svratiti po još nekoliko primjeraka!! 
Essence GEL vodootpornu olovku za oči sam kupila nakon što sam na FB vidjela kako se teško ispiru pod vodom! Nažalost izašla je iz asortimana!


Nivea intimo sredstvo za pranje intimnog područja sam već potrošila i o njemu ste mogli čitati u empties postu. Sada koristim Afroditin gel i zadovoljna sam! Planiram pisati usporednu recenziju, pa čete čitati i o tome!


Balea piling za tijelo od naranče i metvice prekrasno miriše! Za moj ukus ima premalo zrnaca, ali dobro obavi posao! Žao mi je što se miris ne zadržava dugo na koži, jer stvarno miriši sjajno!!


Alverde tonik za normalnu i mješovitu kožu lica me nije osvojio na prvu! Nekako imam osjećaj kao da mi isušuje kožu, pa ga onda i izbjegavam koristiti! 


Ne mogu ući u DM, a da me ne privuku Balea proizvodi za tuširanje! Ovog puta sam odabrala gel za tuširanje sa uljnim perlama koji miriši odlično, no još ga nisam isprobala. Drugi gel za tuširanje ili kako ga Balea naziva smoothie od zelene jabuke. Zelene je boje i miriši baš osvježavajuće. Ne isušuje me i sviđa mi se! Jedino mi je žao što se miris uopće ne zadržava na koži.


I na kraju moja nova opsesija - ruževi za usne!! Mislim da sam ih u posljednjih par mjeseci kupila više nego što sam ih kupovala u posljednjoj godini. Pa krenimo redom:
P2 Full Shine ruž za usne sam vam predstavila u recenziji ovdje. P2 Full Color ruževi (3x) još čekaju svoj red na recenziju. Reći ću samo da opravdavaju svoje ime što se boje tiče. 
Essence Matt ruž za usne sam kupila čim je izašla ta linija i planiram kupiti još boja!! Kao da mi treba!!
Maybelline Baby Lips obožavam! Ovo mi je prvo njihovo labelo i moram reći da je boja savršena i nosim ju skoro svakog dana! Intenzivna je kao neki ruževi, a istovremeno lijepo njeguje usne!
Avon Color Trend ruž za usne sam osvojila u nagradnoj igri kod cura sa bloga Little Makeup Guest i moram vam priznati da sam se ugodno iznenadila sa postojanošću i kvalitetom ovog ruža. Prvenstveno zbog toga što su ti ruževi jako povoljni, mislim da su u trenutnom katalogu samo 17 kuna, pa bih vam preporučila da navalite na njih!!
Eveline Color Edition je prekrasan crveni ruž koji miriše po lubenicama. Boja je intenzivna i jako lijepa! I na kraju ruževi za usne koji su jako razvikani, a ja ih tek sada upoznajem!! Avonovi mat ruževi!! Ne znam što da vam kažem, osim da se dogodila ljubav na prvo mazanje i sad ih želim sve!!!


To su bili moji noviteti u posljednjih par mjeseci!! Naravno da sam nakon fotografiranja noviteta shvatila da sam zaboravila slikati par stvari, ali o većini stvari čete čitati recenzije, pa ću se tako iskupiti!!! O čemu želite čitati?? Što ste vi posljednje kupile?

You Might Also Like

12 comments

  1. ovu bijelu essence gel olovku sam i ja zgrabila u zadnji cas prije nego su se skroz prodale. inace te gel olovke su mi najbolje ikad, crnu mogu imat na waterline-u i po 6 sati minimalno, a inace meni oci dosta suze tako da sve ti jasno koliko su dobre :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bijela olovka mi je odlična! Žao mi je jedino to što sam ju kupila sad kada su otišle iz asortimana, a stvarno su odlične!!

      Delete
  2. Od ovih proizvoda koristila sam Afroditine gelove za intimno pranje, ne ovu konkretno vrstu, već ostale dvije i odlični su mi :D
    i Balein gel za tuširanje s uljnim perlama, s kojim sam isto bila zadovoljna :D

    ReplyDelete
  3. Obožavam Catrice puder, odličan je <3
    Imala sam i taj Balea piling, tražila sam nešto blaže i čak sam se iznenadila da je dobar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da nema osobe kojoj se Catrice HD puder nije svidio!! :) Za sada mi je piling ok, iako sam pobornik jačih pilinga!!

      Delete
  4. Obavezno cu probati taj Catrice puder, a Afroditin gel bih rado probala medjutim nisam ga vidjala po nasim radnjama ovde.. Imam jedan Color Trend ruz iz neke Jeans linije ili tako nekako, i zaista je dobar, a nisam to ocekivala :). Avonovi mat ruzevi su odlicni, imam jednu nijansu ali bice ih jos :) Kris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno ga isprobaj!!! Vjerujem da će ti se svidjeti!! Slažem se za Avon ruževe!!

      Delete
  5. Catrice puder je odličan!
    Taj Baby lips imam i ja, i stvarno stavlja boju na usnama bolje nego neki ruževi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby lips mi je zakon!! Kada sam u žurbi obavezno ga stavim, jer ostavlja odličnu boju, baš kao što ti kažeš, kao ruž! A istodobno njeguje usne!!

      Delete
  6. Divan new in ♥. Veselim se recenzijama ruževa :D

    ReplyDelete

Recent posts

StatCounter

Instagram