Empties #9

4/03/2017


Pozdrav drage moje!!
Napokon sam uspjela poslikati svu praznu ambalažu koja se u posljednje vrijeme nagomilala kod mene. Bila sam na svojevrsnom no buy režimu. Nije da nisam kupovala baš ništa, ali nisam kupovala stvari koje mi ne trebaju... Kao posljedica toga uspjela sam potrošiti hrpu proizvoda koji su se samo provlačili po kupaonici... No, ako me pratite na Facebook-u mogle ste vidjeti da sam u jednom trenutku i pokleknula i kupila nekoliko stvarčica koje mi nisu nužno trebale.. Za neke mi nije žao, a za neke mi je žao.. No više o tome u nekom od narednih postova..




Prvi na redu je Avon Cherish parfem!! Prekrasan miris koji na meni jako dugo traje. Osvježavajući, nimalo težak parfem kojeg zasigurno planiram ponovno kupiti. Dugo sam odugovlačila s trošenjem ovog parfema, jer ga jednostavno nisam željela potrošiti. Ali s obzirom na to da mi je ostalo svega nekoliko korištenja, ipak sam ga odlučila potrošiti, jer parfem stvarno nije skup i vrlo brzo ću se opet počastiti s ovom divotom od mirisa. 



Naomi Campbell gel za tuširanje mi je bio ok. Miris mu je bio ugodan, ali ipak ne onakav kakav ja inače preferiram. Miris se nije dugo zadržavao na koži, a ovo pakiranje mi je bilo dovoljno za nekih 10 - tak tuširanja. Balea gel za tuširanje sa uljnim perlicama je u ambalaži prekrasno mirisalo, no nažalost miris se nije prenosio na kožu. Čim bih se obrisala ručnikom miris bi nestao. Jedina stvar koja mu ide u korist je to da mi nije isušivao kožu. Afrodita kupka za intimno pranje (Extra Sensitive) mi je najbolje legla od svih koje sam do sada isprobala. Detaljnu recenziju čete čitati za nekoliko dana, jer pripremam usporednu recenziju svih kupki za intimno pranje koje sam do sada isprobala. 

Potrošila sam i Avon Nutraeffects gel kremu za lice o kojoj ste mogle čitati detaljnu recenziju ovdje. Ovo mi je već ne znam koje pakiranje Čupko voska za hladnu depilaciju, usporednu recenziju raznih voskova za depilaciju ste mogle pročitati ovdje


Potrošene su i obje Balea maske za kosu koje su mojoj kosi pružale nedovoljnu njegu ako bih ih koristila kao masku. Koristila sam ih ili kao regenerator ili kao tretman prije pranja kose. Detaljnu recenziju pročitajte ovdje


Garnier Ultra Doux šampon za jako suhu kosu od ulja avokada i shea maslaca je zaslužio svoje mjesto među proizvodima koji su me razočarali, pa čete o njemu čitati u tom postu..


Balea gel za tuširanje i piling od naranče i mente je bio sasvim solidan proizvod. Prekrasno miriši. Osvježavajući je, a opet ima taj osjećaj hlađenja koji pruža menta. Zrnca nisu pregruba, a to je jedino što meni ne odgovara jer ja volim malo grublje pilinge ( Ziaja piling od naranče). Unatoč tome što je meni bio preslab, mislim da bi bio savršen za osobe sa osjetljivom kožom.


O ovim maskama ste mogle pročitati jako živopisnu recenziju, pa da se ne ponavljam skoknite na recenziju!


I o ovom sam proizvodu pisala recenziju. Napokon sam ga potrošila i još uvijek sam istog mišljenja. Ostavlja uljni sloj na koži, ali dobro očisti šminku. Nikako dopustiti da vam uđe u oko jer peče kao MOFO. 


Balea umivalice su mi standardno dobre. Gel verziju kupujem u ljetnim mjesecima jer mi lijepo osvježi i očisti kožu, preko zime ju izbjegavam jer mi je onda koža podložna isušivanju, a mislim da ova umivalica to pospješuje. Zimi koristim Balea kremu za umivanje i ona mi je odlična, o njoj ste mogle čitati ovdje


I malo dekorative za kraj. Apsolutno savršenstvo od maskare je Essence get big lashes maskara. Inače ja nikako na zelenu granu sa maskarama. Ili se trusi, ili mi trepavice otpadaju, ili ne radi ništa. Ova mi je odlična, lijepo razdvaja trepavice i daje prekrasan volumen. Trenutno trošim već drugo pakiranje i kupovati ću ju dok ju ne maknu iz asortimana. O Eveline korektoru ste mogle čitati recenziju ovdje. Rosal labelo sam potrošila tokom zime, pomogao mi je u borbi održavanja usana u reprezentativnom stanju!! :) 

Nadam se da ste izdržale do kraja ovog dugačkog posta!! Jeste li probale neke od ovih proizvoda?? Što ste vi posljednje potrošile???

You Might Also Like

4 comments

  1. Mmmm divno i mirisljavo sve, a pogotovo Cherish..ja ga upravo trosim i obozavam ga :) pravi proljetni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj odličan je! Tako dugo traje na koži, a nije nimalo zagušljiv, baš kao što kažeš pravi proljetni parfem!

      Delete
  2. I ja trošim Cherish koji mi je super, a i totalno se slažem s Essence maskarom koja mi je stvarno odlična 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essence maskara je stvarno odlična, nemam joj ništa za prigovoriti!! :)

      Delete

Recent posts

StatCounter

Instagram